Arkiv

Aktuellt

2016-10-19

Nyanställning i Jönköping

 

Från och med 1 nov kan vi erbjuda ännu bättre service. Säljteamet förstärks med Mikael Thelin som under drygt 10 år jobbat med plåt till bygg- och ventilationsbranschen. Varmt välkommen Micke!

Mikael Thelin
2016-10-18

Pensionering / Nyanställning i Mariestad

 

I samband med att Gunnar Åkerstedt nu går i pension så förstärker vi lagerteamet med Martin Törn. Vi vill passa på att tacka Gunnar för allt han har varit med och bidragit till i Mariestad. Han har varit med oss sedan starten och utan honom hade lagerverksamheten inte utvecklats i den starkt positiva riktning vi kan se idag.

Martin Törn
2016-03-31

Stålgross breddar lagersortimentet av betad plåt

 

Stålgross lagerför nu slit- och höghållfast plåt från SSAB, anpassad för laserskärning.

 

Slitplåten Raex är lämplig för alla strukturer och ytor som utsätts för slitage. Typiska områden där slitplåt är speciellt användbar är krossar, grävskopor, dumperflak, transportband och liknande.

 

Stålgross lagerför Raex i 400, 450 och 500 HB.

 

För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Raex 450 i betat, anoljat utförande.

 

Ladda ner: broschyr Raex

 

Strenx har hög hållfasthet och är pålitligt, från yta till kärna, och har utmärkta ytkvaliteter och snäva tjockleks- och planhetstoleranser, verifierade av Strenx-garantier. I jakten på effektivare applikationer med exempelvis lägre egenvikter är Strenx ett beprövat stål. Strenx används mycket inom transport-, skog- och lantbruk, offshore, lyfthantering och liknande sektorer.

 

Stålgross lagerför Strenx 650 MC och Strenx 700.

 

För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Strenx 650 MC och Strenx 700 i betat, anoljat utförande.

 

Ladda ner: broschyr Strenx

 

 

 

Vårt nyhetsbrev
direkt till din e-post
Prenumerera »
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
© 2012 Stålgross i Sverige AB          Tel: 036-300 200          Fax: 036-16 16 96          info@stalgross.se